A2 Flyers

A2 Flyers

Certificatul obținut în urma susținerii testului A2 Flyers este recunoscut de Ministerul Educației Naționale în România și poate fi folosit pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv! (nivel minim necesar: A1 conform grilei CECRL)

Este cel mai dificil nivel din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE) pentru copiii cu vârste între 7 și 12 ani. Acest test reflectă capacitatea copilului tău de a înțelege limba engleză simplă în situații cotidiene și de a comunica într-o engleză elementară.

Nivel de dificultate: Elementar = A2 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Cui se adresează?

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 9 și 12 .În cadrul testului copilul va trebui să:

  • explice diferența dintre două povești sau poze;
  • scrie sau să spună o scurtă poveste în limba engleză;
  • formuleze întrebări și să folosească verbe la timpul trecut (past tense). Examenul Cambridge English: Flyers este echivalent din punct de vedere al nivelului de dificultate cu examenul Cambridge English: Key for Schools (KETfS).

Ce se întâmplă când copilul meu susține acest test?

Nu există calificativul de test promovat sau nepromovat. Copilul poate obține un maximum de cinci scuturi pentru fiecare probă. Numărul de scuturi obținut pentru fiecare probă va fi afișat pe certificat.

Listening

Reading și Writing Speaking

25 min

40 min

7-9 min

Maxim cinci scuturi Maxim cinci scuturi

Maxim cinci scuturi